четверг, 10 сентября 2015 г.

Face to face senad hadzifejzovic

HD formatu, odnosno visoko. Senad Hadžifejzović, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina. Oficijelna Stranica Senada Hadžifejzovića, novinara i. Bosnu i Hercegovinu, te genocida koji je počinjen nad Bošnjacima. FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića.


Face to face senad hadzifejzovic

Senad ga je pustio da petlja i petlja a nije neka logicna pitanja postavio nego se. Ovo je emisija sa najdužom tradicijom i autorom kojem vjeruju milioni gledatelja svih generacija. This feature is not available right now.


Please try again later. Internetom kruži stravičan snimak: Grtalica za snijeg prešla preko žene Internetom kruži stravičan snimak iz Rusije na kojoj grtalica udara i prelazi preko starije žene koja je samo pukom srećom preživjela. U emisiji Face to Face gosti su bili Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice i Biju Nair, direktor Arcelor Mittal Zenica. Centralni Dnevnik Senada Hadžifejzovića iz Zenice.


U Face to Face učestvovali su i Omladinski hor Zenica, Muzička škola Zenica, glumac Robert Krajinović kao političar Krkanić, džudisti Džudo Kluba Zenica, stonoteniseri STK Mladost…. Od sada uz tebe na tvom pametnom telefonu! Prati svoje omiljene programe na svom mobitelu potpuno besplatno. FACE počeo emitovanje svog programa na svom kanalu, frekfenciji, preko kabl operatera, EUTELSAT-a, IP platformi. Carlos Takam WEIRD SELFIE FACE OFF!


This is the first TV show from BH with a clear regional concept, where the most recent topics from the former Yugoslavia, Southeast Europe, Europe and the world is presented. CHICAGO – Od večeras pa do 12. Trudi se Senad da nam pokaže, sve nas razbacane po svijetu, da se može i drugačije nego što nam to nude naše “vođe” sa prostora koje smo nevoljno napustili. Sve u svemu, ima ljepote na tim našim “ face to face ” susretima , ovdje u Sjevernoj Americi.


Face to face senad hadzifejzovic

Pogledajte to sve na , nije to teško pronaći. Prvi Dnevnik odradio je sa godina. U studiju se pojavio u odijelu s kravatom, s koje se smiješio Mickey Mouse. Kao i više puta do sada i ovaj se put očekuje potpuno otvoren intervju, ali i žestoka tv debata. U emisiji će biti riječi o brojnim temama, a centralna tema će biti rudaranje u Kaknju, obzirom da će 21.


U Visokom se u posjeti piramidama vrlo često mogu sresti i neka vrlo poznata lica. Ovih je dana Bosanska dolina piramida ugostila i Senada Hadžifejzovića, vlasnika Face TV-a i svima dobro poznato lice sa malih tv ekrana. Prestrašan zločin potresao BiH: Zaklao djevojku, pa prijetio porodici da… Uživajte danas u toplom vremenu, temperatura do stepeni Neće nam više ‘gledati. FACE nije ni Senadov ni moj već svih nas. Svaki dan se posavjetujem s prvim saradnicima: gospođom Sabinom, našom direktoricom pravnih i općih poslova, sa Nenom, našom glavnom producentkinjom, Adnanom, direktorom tehnike, Feđom, direktorom IT sektora, Slađanom, koja je direktorica marketinga, te, kada se mi dogovorimo i usaglasimo, Senad nema šanse protiv nas“, uz osmijeh će na kraju.


Gledanje TV FACE uživo i besplatno putem ustream. Ako želite da gledate TV preko čitavog ekrana, kliknite sa lijevim klikom miša na kvadratić u donjem desnom uglu tv slike. Ogorčen, kako je kazao, kukavičkim napadom na novinarsku ekipu FACE -a danas u Banjoj Luci, Hadžifejzović je izazvao Dodika na obračun - fizički ili obračun riječima.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения