среда, 16 сентября 2015 г.

Skjutstöd tripod

Betala säkert med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. Samtliga skjutstöd har olika egenskaper för olika användningsområden. Ett bra skjutstöd är väldigt viktigt vid både jakt och skytte, oavsett ifa Läs mer. Ljudlöst, stabilt och snabbt! Med ett vridbart huvud och flexibla ben kan man vinkla, vrida, höja och sänka, precis som man önskar.


Astro Sweden - För dig med aktiv fritid i sikte!

Vår expertis inom varje område gör att du som. Flera olika modeller av skjutstöd såsom 2-delat, 3-delat, tiltbart, -bent, 2-bent, tripods och bipods. Ett skjutstöd är mycket användbart i många skytte och jaktsammanhang, det finns en mängd olika alternativ och funktioner. Personligen har jag använt benstö monopo bipod och tripod vid praktiskt skytte och jakt. Måltavlor, tri-pod , Bi-po monopo bänksyytestö skyttebänk, skjutbana, lufgevärsmål, 22lr mål med mycket mera.


Du hittar många effektiva och roliga tillbehör för ditt skytte oavsett om det gäller jakt eller träning. Jagar man i ganska öppen ter-räng så kan benstöd fast monte-rade på bössan vara det bästa. Smyger man mycket och har hög undervegetation är kanske ett högt skjutstöd att föredra.

Skjutstöd -monopod teleskopiskt 6kr. Vad man sedan gillar i form av exempelvis bi- eller tripod är en smaksak. Tillverkade i ett av marknadens lättaste och starkaste polymer material som är lika starkt som rostfritt stål men till halva vikten av aluminium är dessa benstöd otroligt tåliga, och har en vikt på endast gram. Att vara stadig på handen är alltid ett måste när du är ute på jakt. Med ett skjutstöd får du hjälp med att stabilisera ditt gevär ytterligare, och maximerar därmed möjligheterna till en träff.


I vårt utbud av skjutstöd hittar du olika modeller som passar bra för olika typer av jakt och ställningar. Handla skjutstöd och skytteutrustning online hos widforss. Vi erbjuder alltid fri frakt, blixtsnabba leveranser, god kunskap och bra service!


Generation skjutstöd , perfekt till alla olika typer av jakt. På väg hem och Du kan beställa här. Gevärsstöd i form av kraftigt polyesterban för ljudlös anläggning. Dubbelt låssystem i varje delning.


Försedd med låsning som håller. Tripod -stadigt teleskopiskt skjutstöd. Detta skjutstöd med tre ben, eller Tri-Pod som det också kallas, från Primos är mycket enkelt att hantera. Tryck på handtaget och du kan lätt och ljudlöst föra det upp eller ner - höjden är också låsbar. Klykan kan du rotera i 360° och den är väldigt stabil.


Stödets nya design gör att de tre benen från start är låsta till max grader, men genom ett litet vridmoment kan du fälla ut benen till cirka grader för sittande eller liggande skytte.

Köp skjutstöd hos Widforss. Triggerstick är ett smidigt och lätt, tvåbent skjutstöd med stabil konstruktion. Trots den låga vikten ger det en suverän sidostabilitet och en avslappnad skjutställning. Med det vridbara huvudet och de flexibla benen kan man vinkla, vrida, höja och sänka stödet precis som man vill. Ett kort stöd kan också ha ett eller flera ben, därvid namnet tripod , bipo eller monopod.


Med den smidiga lösningen Trigger Lock kan stödet. Monopod har ett ben och tripoden har tre ben medan bipoden två. Syftet med skjutstöd är förstås att du ska få så mycket stabilitet som möjligt när du skjuter.


Längd utdragen: ca 1cm. Bläddra bland vårt utbud av skjutstöd till luftvapen. Vi säljer bipo tripod och bänkstöd. Förvandla din Tri-pod till ett stabilt skjutstöd med tvåpunkts stöd.


Roterbart i 3grader, passar alla våra Tri-pod samt även Primos. Stöden kan ställas individuellt i höjd och sida. Stödpunkterna avstånd justeras individuellt för att passa ditt vapen perfekt. Hej, Jag är nybörjare och tänkte köpa ett skjutstöd för stående skytte.


Eftersom jag förstår mina begränsningar som skytt så vill jag ha ett så stabilt stöd som möjligt. Hellre att det tar sek längre tid att fälla upp och att jag missar skjuttillfället än något som går snabbare att ställa upp m.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения