среда, 23 сентября 2015 г.

Roliga bus på jobbet

Tips på roliga bus för att skoja med vänner och föräldrar! Så jag tycker att ni borde ta och radera detta bus direkt så. Roliga bus En sajt för de som. Humor och bus på jobbet. Jag jobbar på äldreboende.


Där kan man roa sig en del.

För nån vecka sen så hade vi vinprovsmakning. Ytterligare tips – Så får du roligare på arbetet! Deppa inte över att semestern snart är slut. Se till att ha kul på jobbet i stället!


En annan variant på panzerkampfwagens gipsande är att slå in ALLT på kontoret i tidnigspapper. Kanske inte lia roligt som med gips, men har man inte gips på jobbet så. Fler roliga skämt: - post-it lappa hela kontoret.


Limma fast luren i sitt läge på telefonen.

Möblera om kontoret så det blir spegelvänt. Att ha roligt på jobbet ökar arbetsresultatet. Enligt många studier förbättras våra arbetsinsatser när vi har roligt på jobbet.


Det handlar om att både högprestera och ha roligt under tiden. Att liva upp stämningen på jobbet under fredagar kan vara en bra idé. Både för att öka produktiviteten och för att avsluta arbetsveckan positivt! Många av oss har redan checkat ut på torsdag eftermiddag och räknar minuterna under fredagen. Innehållet bygger på insikter från beteendeforskningen och på hennes erfarenheter som coach.


Läs också: Nyttigt att leka på jobbet. Det är ingen quick fix-bok som sitter på alla svaren. Några tips på jätteroliga bus ! Skriv ett brev på datorn eller på en skrivmaskin (så att det inte går att känna igen din handstil). Skriv så här: Lägg en miljon i den här brevlådan innan imorgon, annars händer det något hemskt.


Du kan själv hitta på något hemskt att hota med. Längst ner på brevet skriver du jättelitet. Rabatt på valfri hotellbokning med vår kod. Självklart ska ni göra ert jobb under arbetstiden, och inte skämta bort någon viktig kund eller liknande.


Men när de bara är du och dina kollegor, passa på att ha lite kul också!

Att skoja med varandra på jobbet kan lyfta stämningen på ett helt kontor, skapa sammanhållning och ge er roliga minnen att tänka tillbaka på. Går du dit med lätta steg och en lustfylld känsla eller är det bara för brödfödan du släpar dig upp på mornarna? I så fall är det dags att se över den psykosociala miljön. Med enkla medel kan du sprida lite mer arbetsglädje omkring dig och förbättra stämningen på jobbet. Ja, vi har både elektriker och rörmokare anställda och de behöver kunna jobba ihop som ett team.


Får de göra roliga saker tillsammans utanför jobbet så är jag övertygad om att de funkar bättre ihop på jobbet också. Det är som med ett fotbollslag, de måste träna och bo ihop för att kunna göra ett gott resultat på match. Det intressanta är hur tröga arbetsgivare är på att bemöta förändringen.


I dag är kontoren överflödiga, det är väl mycket roligare att ligga i sängen och jobba i kalsongerna än att sitta fast i bilköer på väg in till jobbet. Sen sökte jag jobb inom kriminalvården, men de körde bara med internrekrytering. Till slut gick jag och sökte jobb i min lokala fiskeaffär, där fick jag napp direkt.


Som matematiklärare är jag ju talpedagog. Hur är det nya jobbet som hissinspektör? Hitta rätt aktivitet för nästa kick off, företagsevent, svensexa eller möhippa. För att lekar ska passa vuxna krävs att den vuxne har barnasinnet kvar! Då kan man ha otroligt roligt med lekar på en fest.


Många av lekarna passar både barn och vuxna och gör det enkelt att leka tillsammans när det är både barn och vuxna på festen. Ibland behöver lekarna anpassas lite efter ålder.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения