понедельник, 14 сентября 2015 г.

Terapi göteborg gratis

Ladda ner appen och träffa en riktig Terapi redan idag. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension.


Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Terapeut Göteborg i Högsbo är ansluten till landstinget. Högkostnadskort och frikort gäller.


Patientavgiften är 1kr per besök.

Som ett led i strävan efter en god kvalitet gör vi kontinuerliga utvärderingar av verksamheten. Du får fylla i frågeformulär innan du påbörjar din terapi och direkt efter avslutad terapi. För att bilda oss en uppfattning om psykoterapins långtidseffekter gör vi även uppföljning. Jag erbjuder terapi i centrala Göteborg. Att gå i terapi handlar om att vilja må bra, lyssna till sig själv och att ta sig själv på allvar.


Vi är legitimerade psykologer och psykoterapeuter. Vägen till förändring börjar inom oss. Och inget är för litet eller för stort att ta upp i terapi.


Terapin utgår alltid från din situation och vad du behöver, oavsett om du hamnat i en akut livskris eller känner att det är dags att hitta dig själv, din vilja och att utvecklas vidare. Du leder vart vi går, jag stödjer och guidar dig. Relationer där du kan vila och växa, såväl i familjen och i din kärleksrelation som på jobbet bland dina kollegor. Du hittar min mottagning på Aschebergsgatan i Göteborg. Psykodynamisk terapi i Göteborg.


Föredrar du en behandling som är mer inriktad på händelser och trauman i det förflutna framför KBT? I så fall kan det vara värt att kolla in psykodynamisk terapi i Göteborg. I vår behandling med par arbetar vi utifrån IBCT. Terapin inleds med en utforskande del där man går igenom problem- och konfliktområden men också parets gemensamma styrkor och historia.


Metoden är även användbar vid andra typer av konflikter där parter inte kan komma överens.

Mer om mig och min bakgrund finner du under om. I Göteborg möter du respektfulla och välkomnande psykologer som samtidigt erbjuder den bästa behandlingen för just din problematik. Våra psykologer har lång erfarenhet av psykologisk behandling. De vanligaste metoderna som vi arbetar med är KBT, ACT och psykodynamisk terapi.


Vi arbetar även med psykologisk rådgivning. Mottagning på Kungsgatan i Göteborg. Erfarna leg psykologer med bred kompetens (KBT, ACT, PDT, ISTDP) till rimliga priser, i centrala Göteborg. Vi har möjlighet att erbjuda konsultation, rådgivning och terapi med kort väntetid. Antal samtal bestämmer vi tillsammans.


Ring vårt telefonnummer och tala in ett meddelande så ringer vi upp dig och kommer överens om en första träff. Efter år som psykiater och psykoterapeut i Stockholm har jag återvänt till Göteborg och öppnat praktik på Flaggberget i Hovås, ett stenkast från havet. För att söka hos mig behöver man ingen remiss och hos mig gäller landstingets frikort.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения