вторник, 29 сентября 2015 г.

Akademiker ssr

Akademiker ssr

Många är chefer och egenföretagare. Medlemmarna finns på alla sektorer på arbetsmarknaden. Frågan om möjlighet till arbetstidsförkortning kan bli en svår nöt att knäcka när nytt kollektivavtal ska förhandlas fram i vår, tror förhandlingschef Markus Furuberg.


Du kan vara medlem hela arbetslivet - oavsett om du byter jobb eller startar företag. Försäkringen innehåller fyra delar: juridisk rådgivning, rättsskyd Må-bra-rådgivning och hjälp vid ID-stöld. Som ny medlem erbjuds du försäkringen och du tecknar den genom att kryssa i ”ja tack” på talongen i erbjudandet. Civilekonomerna - Ett fackförbund för civilekonomer.


DIK - Ett fackförbund för akademiker som jobbar med kultur och kommunikation. De är alla akademiker och arbetar i såväl offentlig som privat sektor. Vi är Sveriges ledande samhällsvetarförbun. Som Saco-medlem får du ett förmånligt erbjudande hos Danske Bank, bland annat extra låg bolåneränta.


Spara pengar på att se över din ekonomi. Det innebär att vårt uppdrag är att se till att medlemmar som du har ett tryggt arbetsliv och privatliv - som ett mervärde i medlemskapet. Skicka ett DM till den här sidan med ditt namn och arbetsplats så skickar vi infomaterial på internposten. Saco, Sveriges akademikers centralorganisation, driver akademikernas intressen.


Genom opinionsbildning, egna studier och aktiviteter kämpar vi för att utbildning. Vi vill skapa villkor som bidrar till kompetensförsörjningen av akademiker till sektorn. Akademiker kan arbeta inom diverse olika branscher. I sommras blev jag avskedat från jobbet utan skäl, SSR hade alla möjligheter att hjälpa mig att få rättvisan skippas.


Men de gjorde ingenting i mitt fall,, trotts allt bevis de fick(sms,mejl etc) Jag drev ärendet vidare till Tingsrätten med hjälp av en advokat. Personligen skulle jag ALDRIG rekommendera någon att välja SSR. Vi svarar på alla frågor om a-kassa helgfria vardagar mellan 8-17.


Du behöver inte vara medlem för att ställa din fråga. Samhällsvetarpodden är för dig som är intresserad av aktuella samhällspolitiska frågor med en facklig twist. I podden diskuterar vi alltifrån svensk politik, profession och arbetsmarknad till akademi.


Akademiker ssr

Sveriges Skorstensfejaremästares Riksförbund är en arbetsgivar- och branschorganisation för Sveriges sotningsföretag. Vi har cirka 1anslutna företag från norr till söder. Våra medlemmar erbjuder tjänster inom bland annat sotning, brandskyddskontroll, besiktning och ventilation.


SRAT är fackförbundet för akademiker i samhällsbärande professioner. Det ska löna sig med medlemskap i SRAT! Tvister och konflikter. Saco sin första stora fråga, att finna en lösning på akademikernas stora problem med amortering på banklån för studier och man fick en överenskommelse om studielån med staten som garant. Alla uppgifter hanteras i enlighet med GDPR.


För mer information hänvisar vi till Sveriges Ingenjörers webbplats: Information om personuppgiftsbehandling. Urval och intervjuer sker löpande – Välkommen in med din ansökan! Fackförbundet för dig som är akademiker i staten.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения